Menu Ristorante
STARTERS
Bread Basket from the Roscioli bakery (per person)
Recco’s focaccia with cheese
Selection of ham Pata Negra, Cinta Senense, Smoked
Selection of cold cut and cheese (for two people)
Beef tartare tasting
Puntarelle with buffalo stracciata
Smoked ham with buffalo mozzarella
Eggplant Parmigiana style pie
Basket of fried zucchini flowers
Caprese
Burrata with pears, honey and orange zest
Recco’s focaccia with cheese and ham
Artichokes salad
Selection of raw of the day
Oyster
Steamed seafood salad
Fried cod fikket
Sautè mussel and clams
Amberjack Carpaccio
Puntarelle with buffalo stracciata and anchovies
PASTA we have gluten free pasta
(anche senza glutine)
Amatriciana
Cacio e Pepe
Carbonara
Gricia
Ricotta and spinach stuffed ravioli
Lasagna
Fettuccine with Porcini mushrooms
Orecchiette with broccoli and clams
Fettuccine with seafood and cherry tomatoes
pesce misto e pomodorini pachino
Spaghetti with clams and mullet bottarga
Ravioli stuffed with fish
FISH
Squid with artichokes
Catch of the day with potatoes
Sea bass fillet with artichokes
Prawns and squid fry
Sea bass in salt crust
Gratin squid with potatoes
MEAT from the FEROCI BUTCHER’S SHOP
Beef tartare
cotoletta di vitella alla Milanese con pachino e basilico
Polpette al sugo A,G,I
Danish grilled beef steak
Danish Entrecote
Danish T-bone Steak
Filetto di manzo Danese
Meatballs with tomato sauce
Danish grilled beef tagliata with mushrooms
Roast Lamb with potatoes
Pan sautéed Lamb with olives, rosemary and cherry tomatoes
Tomahawk
Saltimbocca alla Romana
Roman Tripe
Fillet with pink pepper
SIDE DISHES
Puntarelle with anchovies sauce
Artichoke Roman Style
Artiche Giudia style
Chicory
Broccoletti
French fries or baked
Mix salad
PIZZAS
Focaccina- white pizza scented with rosemary
Margherita- mozzarella and tomato sauce
Margherita with Ham
Capricciosa-tomato sauce, ham, egg, olives and mushrooms
Funghi- mozzarella, tomato sauce and mushrooms
Ciociara-white pizza with buffalo mozzarella, fresh tomatoes and basil
White pizza filled with sautéed vegetables and mozzarella
FRANCA’S BAKERY
L’AGOSTIN with mascarpone cream and berries
sandwich con crema di mascarpone e frutti di bosco o amarene
Tiramisù
Pancottello- chocolate cake with warm heart fresh cream
Crème Caramel
Shortcrust tart with custard and berries
Beignets filed with chantilly cream with berries coulis
Profiteroles
Sorbet
Mascarpone cream with berries
Ananase
Wild berries
Bevande
Acqua Filette
Acqua
San Pellegrino, San Benedetto, Nepi Verde
Coca Cola
Fanta
Sprite
Spremuta
Birra Moretti 66cl.
Birra Peroni Nastro Azzurro 66cl.
Birra Menabrea 66cl.
Birra Menabrea 33cl.
Caffè
Caffè decaffeinato
Cappuccino
Tea
Frascati Superiore Castel De Paolis
Malvasia di Candia 50%, Malvasia Puntinata 25%, Trebbiano 10%, Bellone-Greco-Bombino
Latour A Civitella Grechetto Sergio Mottura
Grechetto
Sauvignon Casale del Giglio
Cabernet Sauvignon 100%
Satrico Casale del Giglio
Chardonnay 40%, Sauvignon 40%, Trebbiano Giallo 20%
Chardonnay Casale del Giglio
Chardonnay
Campania
Fiano di Avellino Mastroberardino
Fiano 100%
Devon Greco di Tufo Caggiano
Greco di Tufo 100%
Bechar Fiano di Avellino Caggiano
Fiano
Sicilia
Sabbie dell’Etna Etna Bianco Firriato
Carricante, Catarratto
Angimbé Cusumano
Insolia 70%, Chardonnay 30%
Sardegna
Vermentino Capichera
Vermentino 100%
Argiolas Vermentino Costamolino
Vermentino 100%
Tondini Vermentino Karanjani
Vermentino 100%
Le Mezze
Vinnae Jermann
Ribolla Gialla
Satrico Casale Del Giglio
Chardonnay 40%, Sauvignon 40%, Trebbiano Giallo 20%
GEWURZTRAMINER St.Michel Eppan
Gewurztraminer
Vini Rossi
Vino della Casa
1l.
Vino della Casa
1/2l.
Piemonte
Bricco dell’Uccellone Braida
Barbera 100%
Barolo del Comune di Serralunga d’Alba Angelo Negro
Perbacco Nebbiolo Vietti
Nebbiolo
Barolo Marchesi di Barolo
Nebbiolo 100%
Barbera d’Alba Peiragal Marchesi di Barolo
Nebbiolo
Barolo Monfaletto Cordero di Montezemolo
Nebbiolo 100%
Dolcetto d’Alba Le Ceste
Dolcetto 100%
Dolcetto d’Alba Prunotto
Dolcetto
Veneto
Capofiorin Masi
Corvina 70%, Rondinella 25%, Molinara 5%
Amarone Costasera Masi
Corvina 70%, Rondinella 25%, Molinara 5%
Ripassa Valpolicella Zenato
Corvina 85%, Rondinella 10%, Oseleta 5%
Alto Adige
Kalterersee Auslese Sattel St. Michael Eppan
Schiava
Pinot Nero Riserva St. Michel Eppan
Schiava
Meczan Pinot Nero Hofstatter
Pinot Nero 100%
Lagrein Terlan
Lagrein
Friuli
Blau Blau Jermann
Franconia 95%, Pinot Nero 5%
Toscana
Il Greppo Brunello di Montalcino Biondi-Santi
Sangiovese grosso 100%
Brunello di Montalcino Barone Ricasoli Torre della Trappola
Sangiovese 100%
Brunello di Montalcino Col d’Orcia
Sangiovese 100%
Tignanello Antinori
Sangiovese 80%, Cabernet Sauvignon 15%, Cabernet Franc. 5%
Bolgheri Rosso Colle Massari
Cabernet Sauvignon 60%, Cabernet Franc 20%, Merlot 10%, Sangiovese 10%
Chianti Classico Isole e Olena
Sangiovese, Cannaiolo, Syrah
Nobile Montepulciano Salcheto
Sangiovese -Prugnolo Gentile
La Bracciesca Vino Nobile di Montepulciano Antinori
Sangiovese (Prugnolo Gentile) 90%, Merlot 10%
Choianti classico Badia a Coltibuono BIO
Sangiovese, Cannaiolo, Ciliegiolo, Colorino
Bolgheri Rosso Le Macchiole
Merlot, Cabernet Franc, CabernetSauvignon, Syrah
Le Difese Tenuta San Guido
Cabernet, Sauvignon, Sagiovese
Rosso di Montalcino Col d’Orcia
Bio
Sangiovese 100%
Umbria
Rosso di Montefalco Arnaldo Caprai
Sagrantino, Merlot, Sangiovese
Sagrantino di Montefalco Arnaldo Caprai
Sagrantino
Abruzzo
Terra Rossa Montepulciano d’Abruzzo
Montepulciano
Montepulciano Il Feuduccio
Montepulciano
Lazio
Syrah Prodigo Donato Giangirolami
Bio Syrah
Capolemole Carpineti
Bio
Nero Buono di Cori, Montepulciano, Cesanese
Baccarossa Poggio Le Volpi
Cabernet Sauvignon, Nero Buono di Cori
Cesanese del Piglio Superiore Casale della Ioria
Cesanese
Mater Matuta Casale del Giglio
Syrah, Petit Verdot
Merlot Casale del Giglio
Merlot
Shiraz Casale del Giglio
Syrah
Campania
Taurasi Radici Mastroberardino
Aglianico
Puglia
Fichi Mori Tormaresca Antinori
Negramaro 99%, Syrah 1%
Talò Negramaro Farnese
Negramaro
Talò Primitivo San Marzano
Sicilia
Cerasuolo di Vittoria Planeta
Nero d'Avola
Nero d’Avola Cusumano
Nero d'Avola
Noà Cusumano
Cabernet Sauvignon, Merlot, Nero d'Avola
Sabbie dell’Etna Rosso Firriato
Nerello Mascalese, Nerello Cppuccio
Sardegna
Turriga Isola dei Nauraghi Argiolas
Grenache
Costera Cannonau di Sardegna Argiolas
Cannonau
le Mezze
Chianti Classico San Felice
Sangiovese
DOLCETTO D’ALBA Prunotto (Sangiovese)
Sangiovese
Shiraz Casale del Giglio
Syrah
Pinot Nero Elena Walch
Pinot Nero
Vini Rosati
Scalabrone Bolgheri
Cabernet, Merlot, Syrah
New
New
Lista Allergeni
A | cereali e contenenti glutine | H | frutta con guscio e derivati |
B | crostacei e derivati | I | sedano e derivati |
C | uova e derivati | J | senape e derivati |
D | pesce e derivati | K | semi di sesamo |
E | arachidi e derivati | L | anidride solforosa e solfiti in concentrazione sup. a 10mg/kg o mg/l espressi come S02 |
F | soia e derivati | M | lupino e prodotti a base di lupino |
G | latte, lattosio e derivati | N | molluschi e prodotti a base di molluschi |